“Prettig leesbare teksten stimuleren om door te lezen.”

TEKST EN REDACTIE

Wilt u een goede tekst voor uw folders of brochures? Een doeltreffende internettekst? Ook hiervoor kunt u bij MB|Tekst terecht. Redactionele producties vragen om een andere aanpak dan het schrijven van bijvoorbeeld nieuwsbrieven. Wij weten de gewenste informatie snel te vergaren én op een boeiende manier in het juiste genre weer te geven. MB|Tekst kan ook de complete samenstelling en redactie, inclusief de verbindende teksten, voor u verzorgen.

CONTROLE EN CORRECTIE

Taalfouten, spelfouten en kromme zinnen staan ronduit slordig in uw professionele tekst. Laat daarom uw tekst redigeren door een professionele tekstschrijver. Wilt u uw eigen tekst vakkundig laten controleren op spelling- en grammaticafouten dan kunt u bij MB|Tekst terecht. Of het nu gaat om een folder, mailing, (nieuws)brief, persbericht, internettekst of een verslag, u ontvangt een foutloze tekst.

REDIGEREN

U heeft een zakelijke tekst geschreven? En u wilt dat deze doelgericht, doelbewust en vooral doeltreffend is geschreven? Wij controleren uw tekst op kromme zinnen waarbij uiteraard ook aandacht wordt besteed aan taal-, interpunctie- en stijlfouten. Indien nodig korten wij uw tekst in, wijzigen wij de indeling of passen de stijl van uw tekst aan.

HERSCHRIJVEN

Heeft u een concepttekst geschreven maar bent u nog niet tevreden? Omdat de inhoud bijvoorbeeld niet commercieel of doelgroepgericht genoeg is? Dan biedt MB|Tekst de uitkomst. MB|Tekst herschrijft uw tekst en houdt daarbij rekening met uw doelgroep, boodschap en doelstellingen. Daarnaast besteedt MB|Tekst kritisch aandacht aan de inhoud, toon en opbouw van uw tekst. Het eindresultaat? Een foutloze tekst die naadloos op uw wensen en ideeën aansluit.